Wisebitcoin Exchange för att ge snabbare och enklare kryptohandel

Wisebitcoin, ett nytt kryptovalutautbyte som erbjuder djup likviditet och dygnet runt kundtjänst, har meddelat sin officiella lansering idag, efter år av utveckling i stealth-läge.

Wisebitcoyns unika erbjudanden inkluderar tjänster som ansluter till molnet med 15 miljoner användare och 280+ handlare. Wisebitcoin har upp till 100X hävstångseffekt, 6 miljarder dollar daglig handelsvolym och över 2,3 miljoner tps enskilda handelspar.

„Jag är glad att meddela att Wisebitcoin har lanserats idag efter många månaders utveckling. Wisebitcoin är en ny börs som kommer att vara den föredragna metoden att köpa och sälja krypto för professionella handlare runt om i världen“, säger Wisebitcoyns rådgivare Junghwan Cho.

Efter lanseringen av en betaversion 2018 uppgraderade teamet på Wisebitcoin systemet och skapade en anslutning till molnet förra året. Plattformen erbjuder över 50 kryptovalutor för spothandel, inklusive BTC, USDT, ETH och andra digitala tillgångar. Den har ständig handel med USDT-swappar och myntbyten i terminsbörsen och erbjuder över 100 handelspar och över 30 kryptovalutans insättningar och uttag inklusive BTC, ETH och USDT.

Med ett enkelt, användarvänligt gränssnitt, en mobilapp och en försäkringsfond för att skydda tillgångar, syftar Wisebitcoin till att bli valet för professionella kryptohandlare och marginalhandlare över hela världen.

Wisebitcoin har sitt huvudkontor i Singapore och är en innovativ global decentraliserad utbytesplattform för professionella handlare. Med ett mångkulturellt team med över 50 specialister erbjuder Wisebitcoin enastående servicenivåer inklusive 24/7 live telefonsupport, molntjänst, ett affiliate-program, djup likviditet och mer. För mer information, besök www.wisebitcoin.com eller https://twitter.com/wisebitcoin.