Market Wrap: Bitcoin tumler til $ 9,8K; Investorer fortsetter å pløye krypto i DeFi

Bitcoin er i bjørneterritorium for tredje dag, og investorer ser fremdeles etter DeFi for å fange gevinster under dumpingen.

Ved å registrere deg, vil du motta e-post om CoinDesk-produkter, og du godtar vilkårene og personvernreglene våre .

Bitcoins pris falt under $ 10 000 fredag ​​og gled så lavt som $ 9 894 på spotbørser som Coinbase

„Det er ikke det beste utseendet for Bitcoin Profit fra et momentum og positivt volum, for å være ærlig,“ sa Constantine Kogan, partner i crypto fund of Fund BitBull Capital.

David Lifchitz, investeringssjef for kryptokvantitativt firma ExoAlpha, sier at handelsmenn tar fortjeneste etter at bitcoin ikke kunne komme over $ 12,100. Det kan virke som lenge siden, men prisen gikk så høyt som $ 12 058 bare tirsdag .

„Det ser ut til at noen bitcoinholdere bestemte seg for at denne siste mislykkede breakout var en for mange,“ sa han til CoinDesk. “En full flytting kan potensielt bringe prisen tilbake mot $ 9.500.

Lifchitz la til at noen få grunnleggende faktorer som kan påvirke det bearish bitcoin-løpet.

„Vi observerte at markedet begynte å falme ettersom Sør-Koreas største børs, Bithumb, hadde blitt raidet av politiet ,“ bemerket han.

„Det kan også være gruvearbeidere som bestemmer seg for å tjene penger på belønningene sine,“ la Lifchitz til. Faktisk presser bitcoin-innehavere, som kan inkludere større holdere som gruvearbeidere, mer tilstrømning til børser til sitt høyeste nivå siden slutten av juli.

„Etter min mening er dette et klassisk tilfelle av et overanstrengt marked, som hadde kommet for mye for raskt, og det var derfor et sterkt behov for konsolidering,“ sa Jean-Marc Bonnefous, administrerende partner for multi-asset manager Tellurian Capital. „Crypto faller i sympati med andre tradisjonelle risikovurderinger,“ la han til.

Aksjeindeksene var i rød fredag:

Asiatiske Nikkei 225 stengte ned 1,1% etter hvert som de største aksjene i legemiddelindustrien, stifter og teknologisektoren falt .

Europas FTSE 100 endte dagen med å glide med 0,88% ettersom Bank of England-tjenestemenn spår en økonomisk nedadgående trend for balansen i 2020 .

USAs S&P 500 mistet 0,50% etter at indeksen falt så lavt som 3,1% i den tidlige handelen på fallende aksjene i teknologisektoren, men økte senere, med banksektoren som økte gevinster .

Alessandro Andreotti, en italienskbasert kryptohandler, er optimistisk til tross for valutamarkedet for kryptokurrency. “Bitcoin har vært ekstremt oversolgt. Det minner meg faktisk om marsjkrasj, ”sa han. „Men ærlig talt, jeg tror det kan sprette tilbake etter dette fallet.“

Mer krypto låst i DeFi

Ether (ETH), den nest største kryptovalutaen etter markedsverdi, var nede på fredag, og handlet rundt $ 392 og gled 2,5% på 24 timer fra 20:00 UTC (16:00 ET).

Les mer: Binance Eyes Uniswaps lunsj med lansering av sentralisert ‚bytteplattform‘

Avkastningen i DeFi kan bli viktig for kryptohandlere hvis markedet fortsetter å vise baisse signaler: Ether låst i DeFi er oppe, fra 5 millioner til 6,9 millioner i løpet av den siste uken, en økning på 35%.

Investorer fortsetter også å låse bitcoin i desentralisert finansiering. Det er nå over 74000 BTC i bruk på Ethereum, ettersom de som låser inn bitcoin, får avkastning eller fortjeneste i DeFi-økosystemet. I løpet av den siste uken har mengden bitcoin i DeFi økt med 33%.

„En utrolig mengde BTC er låst inn i DeFi, og tjener hodlers ‚utbytte‘ for å bare eie eiendelen,“ bemerket Henrik Kugelberg, en svensk kryptokurs uten resept.